Aanmelden Tourteam

De pelgrimstocht van het kruis betekent een unieke en enerverende ervaring, zowel voor deelnemers aan de pelgrimage als voor het organiserende team. Als Tourteam zijn we gezamenlijk pelgrimerend onderweg en dat doet iets met je. Er worden gebedsmomenten, geloofsgesprekken, inleidingen en vieringen gehouden. Wil je graag deel uitmaken van het Tourteam, dan is het goed om te weten wat we van je vragen. Als lid van dit team neem je de verantwoordelijkheid op voor een of meer taken. Te denken valt aan:

  • Transport van het kruis
  • Ondersteuning van programma’s op de locaties waar het kruis wordt ontvangen. We bieden onze praktische dienstbaarheid aan, we geven getuigenissen en helpen actief mee bij programma-onderdelen. Waar het kruis komt, is openheid voor de verscheidenheid van spiritualiteit van verschillende groepen.

We zijn bereid om onder eenvoudige omstandigheden het kruis te begeleiden. Soms betekent dit een overnachting op matjes in eenvoudige slaapzalen zonder douches en eenvoudige maaltijden.

Het is mogelijk ook minder dan een week mee te touren, maar het heeft beslist de voorkeur om de volledige week om samen een sterke teamdynamiek op te bouwen en er een onvergetelijk tournee van te maken.

Terug naar het overzicht