Over streams

Streams > Over streams

Uniek aan deze reis is het aanvullende keuzeprogramma in de vorm van ‘streams’ gedurende de gehele reis en voorbereiding. Deze streams sluiten aan op de vragen en belevingswereld van de deelnemers en geven de reis een verdiepende laag. streams staan in het teken van het thema ‘Discover your identity’ en zijn aanvullend op het algemene wereldwijde mariale thema. Centraal staat de vraag wie jij bent, wat je plek is op je werk en in je privéleven en wat jouw (katholieke) identiteit daarin kan betekenen.

Je krijgt de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende streams, die aansluiten bij jouw werk- en/of interessegebied. Er is een brede scala aan christelijke en maatschappelijke organisaties betrokken bij het ontwerpen en uitvoeren van het keuzeprogramma. Voor sommige streams zal aan het einde van de reis een getuigschrift worden aangeboden, zodat je deze reis kunt inzetten als bij-/nascholing op je werk. De organisatie van de reis denkt graag mee in de mogelijkheden.


Een overzicht


De informatie over de streams wordt voortdurend bijgewerkt. Mocht je nog vragen hebben, aarzel niet om contact op te nemen!